dissabte, 3 d’octubre de 2015

 Blog de l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell en el què oferim informació de la nostra activitat dedicada a divulgar l'obra i la vida de Pau Casals.

E:mail amlpaucasals@gmail.com

Qui som?

L’Associació Musical Pau Casals neix l’any 1973 amb la finalitat d’honorar la figura del Mestre Pau Casals així com la seva obra i donar-la a conèixer arreu. Va nèixer en uns moments políticament difícils, però aquest fet no va coaccionar en cap moment els seus iniciadors.
Entre les fites que es va marcar l’Associació cal remarcar la de promocionar la música com un dels vehicles d’expressió i comunicació més universals, seguint els mestratge de Pau Casals. Així va lluitar incansablement per a aconseguir que El Vendrell gaudís d’un Auditori i una Escola de Música que, ara, són una realitat, i que ens ha dut a treballar i aportar la nostra humil tasca des de la societat civil junt amb el Patronat Auditori Pau Casals.

Quina programació realitzem?

Les activitats que organitza l’Associació Musical Pau Casals giren entorn a dues gran dates que coincideixen amb els aniversaris del naixement i de la mort del Mestre. Així durant el mes d’octubre es duen a terme tota una colla d'actes de commemoració del seu traspàs, que tenen l'eix central el dia 22 d’octubre, amb l’ofrena floral a la tomba del Mestre al cementiri municipal i un concert a l’església parroquial. El dia 29 de desembre i, en alguns casos també en dates prèvies, té lloc la celebració de l’aniversari del naixement amb un concert.

Com podem ser socis?

Per a ser soci de l’Associació Musical Pau Casals només cal omplir una butlleta que us podrà facilitar la secretaria de l’Associació, a l’Auditori Municipal Pau Casals o solicitar-ho en el correu electrònic:   amlpaucasals@gmail.com

Quins avantatges té ser soci?

Els socis de l’Associació Musical Pau Casals tenen, pel fet de ser-ho, importants descomptes tant en els actes que organitza la pròpia Associació com en els concerts que tenen lloc a l’Auditori Municipal Pau Casals de Sant Salvador.

Quin preu té ser soci?

La quota és de 30 euros l'any.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada